Ce observa un musafir prima oara cand ne viziteaza intr-un apartament nou

Prima vizita in apartamente noi este intotdeauna o revelatie pentru musafiri. Oamenii sunt curiosi, prin natura lor, asupra modului de viata al altor persoane, fie ca vorbim despre dotarile moderne ale unei locuinte, fie ca ne referim la cat de curate sunt geamurile sau podeaua.

Chiar si tu, cand intri in apartamente noi, incepi constient sau nu sa te gandesti daca mediul embient este primitor, daca lumina naturala este suficienta sau daca gazda tine sau nu la curatenie. Iata de ce este bine sa stii care sunt acele lucruri pe care le observa un musafir la apartamentele noi pe care le viziteaza: te poti asigura ca sunt mereu puse la punct, atunci cand ai oaspeti!

Puncte centrale in apartamente noi: holul

Fiind prima zona in care paseste un musafir, holul unui apartament vizitat pentru prima oara este baza primei impresii formate despre intreaga locuinta. Ai grija, in special, la aglomeratia formata de hainele din cuier, pantofii de la intrare si obiectele aruncate haotic pe mobilier. Oricat de frumos ar fi amenajate apartamentele noi, vor deveni neprimitoare din pricina holului dezordonat si deloc practic.

Puncte centrale in apartamente noi: dezordinea generala

Al doilea aspect pe care il observa un musafir cand paseste prima oara intr-o locuinta – garsoniera sau apartament nou construite – este dezordinea din casa. Teancurile de reviste de pe masuta de cafea sau hainele aruncate la intamplare pe scaune si canapea inspira neglijenta si afecteaza ambientul, chiar daca parchetul este proaspat curatat si geamurile stralucesc. In schimb, un interior aerisit, cu cat mai putine obiecte lasate la vedere, inspira intotdeauna senzatia de curatenie atat de importanta.

Puncte centrale in apartamente noi: mobila

Piesele de mobilier sunt cele care dau personalitate si functionalitate spatiului interior, astfel ca este extrem de important sa te concentrezi pe modul in care arata atunci cand primesti musafiri. Pana si cele mai moderne apartamente noi pot fi compromise de mobilierul asezat neinspirat, de praful de pe suprafata acestuia sau de obiectele care il aglomeaza inutil.

Elibereaza mobila pe cat posibil, curat-o bine de praf si infrumuseteaz-o cu decoratiuni compatibile cu restul designului fiecarei incaperi, pentru a face intotdeauna o impresie excelenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

GIPHY App Key not set. Please check settings