Cauti servicii de inchirieri birouri? 3 ponturi sa faci alegerea corecta!

Ofertele de inchirieri birouri sunt, in general, numeroase si diversificate in paleta de beneficii pe care ti le prezinta. Intr-o multitudine de optiuni, poate fi dificil sa alegi o varianta pe care sa nu o regreti mai tarziu. Daca pana acum, pretul anunturilor de inchirieri birouri era singurul tau criteriu de selectie, afla ca sunt mult mai multe aspecte pe care sa le ai in vedere.

Nu te opri la prima oferta de inchirieri birouri pe care o gasesti online sau in ziar. Analizeaza cu atentie toate beneficiile de care te vei bucura accesand serviciul, unele dintre ele foarte importante pentru desfasurarea activitatii tale in conditii optime.

Sfaturi inchirieri birouri: verifica locurile de parcare disponibile

Ai gasit un anunt cu inchirieri birouri care promite o zona excelenta, centrala, cu alte cladiri de birouri in jur si cu un pret accesibil? Inainte sa bati palma, afla cat de generos este spatiul de parcare. Acesta este un factor foarte important in alegerea zonei in care se afla sediul unei afaceri, nu doar pentru angajatii din interior, ci si pentru clientii care se vor frustra teribil daca nu beneficiaza de un spatiu accesibil pentru a-si parca masina.

Sfaturi inchirieri birouri: flexibilitatea

Acest criteriu este important mai ales daca te afli la inceputul afacerii tale si cauti oferte de inchirieri birouri pentru sediul acesteia. In timp ce probabil vei dori sa platesti, la inceput, doar pentru strictul necesar, vei dori sa ai si o optiune de extindere, odata ce afacerea ta se dezvolta.

Prin urmare, semneaza un contract flexibil, in care sa fie stipulata posibilitatea de extindere pe un spatiu mai mare la cerere, fara sa platesti penalizari in cazul in care vrei sa renunti la conditiile de plata stabilite initial.

Sfaturi inchirieri birouri: facilitatile oferite

La fel de important este sa ai in vedere, in procesul de inchiriere de birouri,facilitatile oferite de cladirea in care se afla acestea. Un exemplu este controversata sala de conferinte, la care este bine sa ai acces. Alte facilitati pe care sa le ai in vedere sunt internetul de mare viteza, copiatorul, imprimanta etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

GIPHY App Key not set. Please check settings