Cinci avantaje mai putin stiute ale cartilor cu activitati pentru copii

Esti in cautarea unor modalitati potrivite de a-i tine pe cei mici ocupati in vacanta, la petreceri, in weekend, in timpul calatoriilor sau in zilele saptamanii? Ce mod mai bun de a capta atentia celor mici si de a-i ajuta sa invete lucruri noi, sa se joace, decat cu ajutorul cartilor de activititati?

O lume uimitoare ii asteapta in aceste pachete – de la puzzle-uri, carti de colorat, jocuri de grup, activitati de tot felul, pana la seturi de intrebari si raspunsuri, stickere sau carduri:

Care sunt beneficiile acestor tipuri de publicatii? Afla in urmatoarele randuri principalele motive pentru a le cauta chiar astazi in librarii, in sectiunea pentru copii:

1. Cartile cu activitati sunt un mod excelent de a-i face pe cei mici sa fie interesati de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica
Studiile arata ca acest lucru trebuie facut chiar si inainte de inceperea scolii, mai ales pentru fete. Astfel, cartile de acest tip au …de toate! De la puzzle-uri, desene, labirinturi, intrebari – toate sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa inteleaga cum aceste arii de activitate ne afecteaza vietile, in aproape toate domeniile.
2. Ii ajuta pe copii sa descopere lumea din jur cu diverse cartulii ce le permite sa coloreze gradini sau alte parti din natura, pline de farmec
Mai mult decat atat, unele jurnale de acest tip le permit sa lipeasca frunze, sa schiteze insecte, sa deseneze particularitatile fiecarui anotimp, sa tin un jurnal a vremii de afara sau sa numere stelele.
3. Implica intreaga familie
Unele carti de acest tip au peste 500 (da, intre coperti) de intrebari, activitati (cuvinte ascunse sau amestecate etc) ce se concentreaza pe intreaga planeta. Asadar, este un mod perfect pentru mini-competitii: unde este cea mai inalta cascada din lume, care sunt cele mai dificile job-uri din lume, ce steag se potriveste fiecarei tari sunt doar cateva din posibilele intrebari.
4. Contin modalitati perfecte de alungare a plictiselii
Cei mici nu mai au stare intr-un singur loc? Nu ai nevoie de telefoane mobile sau tablete pentru a face ca drumul sa para mai scurt sau ora de culcare sa vina mai repede! Unele carti sau pachete cu activitati sunt special concepute pentru timpul petrecut in calatorii, aducand o multime de jocuri (cu jetoane, cartonase etc) perfect de desfasurat in masina!
5. Ajuta la dezvoltarea creativitatii
Stiati ca unele articole de acest tip incurajeaza crearea de carti postale ori felicitari? Ori chiar inventarea unor noi masini? Joaca de-a detectivii este de asemenea un mod excelent de a analiza detaliile si a elabora scenarii complexe.

Gaseste cele mai fresh si populare carti cu activitati in noua librarie pentru copii Cartemma.ro!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *