9 iulie 2020

5 strategii care te vor ajuta să îți promovezi contul de LinkedIn

Antreprenorii incep sa îndragească din ce în ce mai mult platforma LinkedIn, iar popularitatea ei crește mai rapide decât era ne-am fi așteptat.

Obținerea atenției pe LinkedIn înseamnă mai multe oportunități pentru afaceri. Companiile B2B adoră să opereze pe LinkedIn pentru că acolo este piața lor țintă - dar chiar dacă nu lucrați în B2B, ar trebui să știți cum să vă promovați contul LinkedIn și să obțineți atenția de la oamenii potriviți.

Continuați să citiți acest articol pentru a afla cum să folosiți profilul dvs. LinkedIn în avantaj.

1) Cunoaște-ți piața țintă

Înainte de a începe promovarea pe LinkedIn, ar trebui să știți care este piața dvs. vizată.

În timp ce 30.000 de conexiuni sună ca multe, este ușor să vă pierdeți dacă nu sunteți selectiv cu persoanele sau firmele pe care le conectați.

Nu vrei pe oricine în lista de conexiuni. Vrei persoane interesate de afacerea ta sau care ar putea cunoaște persoane care ar fi interesate de business-ul tau.

2) Alăturați-vă grupurilor relevante

Grupurile LinkedIn sunt un loc minunat pentru a atrage atenția.

Veți găsi grupuri pentru aproape orice tip de afacere, așa că continuă să căutați până când veți găsi grupul pe care veți dori să petreci timp oferind valoare. Cel mai bun mod de a atrage atenția în aceste grupuri este de a interacționa cu oamenii și de a fi de ajutor.

3) Viziteză și conectează-te cu piața țintă

Căută persoane care sunt conexiuni de nivel 2 și 3 și care se află zona ta de interes. Acești oameni ar trebui să fie activi, angajați și să aibă grijă de profilul lor LinkedIn.

Creend conexiuni este foarte probabil sa vă caute o persoana care se afla in reteaua altei persoane din reteaua ta. Chiar dacă nu există o conexiune directă care să creeze o tranzacție, iși vei crește rețeaua când te conectezi cu cineva de pe piața de interes.

4) Crează conținut gândind ca un lider

LinkedIn are propria sa platformă de publicare unde poti posta articole.

Puteți pune acolo întregul articol sau poti pune acolo un articol teaser și link către articolul complet pe blog-ul tău.

5) Promovează-ți conținutul și profilul și pe alte platforme

Nu promova doar conținutul și profilul tău pe LinkedIn.

Permitele oamenilor de pe Facebook, Instagram și alte platforme să știe că esti activ pe LinkedIn.

Acesta este cel mai rapid mod de a construi o mulțime de conexiuni pe contul de LinkedIn.

Promovează-ți contul LinkedIn ca un profesionist


Acum că ști mai multe despre cum să îți promovezi contul de LinkedIn, îl poți folosi pentru a vă dezvolta avansa în cariera, sau pentru a crea noi oportunități pentru afacerea ta.

Pe măsură ce oamenii încep să te contacteze, vezi începe să observi cât de important este LinkedIn pentru strategia ta de marketing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *